From The Blog

Algemeen, Vakantie

Wanneer kun je het best een last-minute boeken naar Italië?

Het kan soms heel voordelig zijn om een last minute te boeken naar Italië. Er is sprake van een last minute wanneer de reis 6 weken van tevoren wordt geboekt. Vroeger boekte je een last minute vooral in de zomermaanden, maar tegenwoordig kun je het gehele jaar door een last minute naar Italië boeken. Dus in principe maakt het niet uit wanneer je boekt, want ze zijn er het gehele jaar door.

Verschillende soorten last minutes

Soms kun je een gehele pakketreis boeken. Dat kan bestaan uit een vliegticket, inclusief het verblijf in een accommodatie en een dagelijks diner.

Je kunt ook los een last minute boeken. Dit betekent dat je bijvoorbeeld zelf zoekt naar vakantiehuizen in Italië via het internet. Vergeet daarbij uiteraard ook niet je vliegticket te boeken.

Een goedkoop vliegticket boeken

Natuurlijk kies je voor een last minute vakantie omdat dit je geld bespaart. Uiteraard mag een goedkoop vliegticket ook niet ontbreken, wanneer je enkel een last minute camping hebt geboekt. Vooral low-budget vliegmaatschappijen Ryanair en Airberlin zijn een aanrader wanneer je goedkoop wilt vliegen.

Vliegtickets kun je het beste wel zo vroeg mogelijk boeken, tenzij je een echte avonturier bent natuurlijk. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je vliegticket is.

Leuke accommodaties

Italië is een echt kampeerland. Je hebt dan ook de keuze uit verschillende accommodaties op de camping.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stacaravan, bungalow, villa of ingerichte bungalowtent. Voldoende keuzemogelijkheden dus!

Een last-minute camping boeken naar Italië

Boek een last minute camping naar Italië bijvoorbeeld bij Go4camp.nl. Je hebt daar de keuze uit talloze campings in diverse streken in Italië. Wil je gewoon een leuke last minute vakantie boeken en kiezen uit een ruim aanbod? Neem dan een kijkje op lastminute.nl en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod aan last minute vakanties naar Italië.

Reageer op dit artikel