From The Blog

Algemeen, Vakantie

Het klassieke Rome

Rome is een van de mooiste steden in Europa en is absoluut de moeite waard voor een onvergetelijke stedentrip. Voor een unieke stedentrip is het de moeite waard om het klassieke Rome eens te bewonderen. Het zal een onuitwisbare indruk op je achterlaten. Cultuur, geschiedenis, paleizen, kunst en musea wisselen elkaar hier af.

Klassiek Rome bezoeken 

Er zijn diverse mogelijkheden om het klassieke Rome te bezoeken. Bekijk bijvoorbeeld eens het Italië aanbod bij Stip Reizen. Hier word je de mogelijkheid geboden tot het doorbrengen van een aantal bijzondere dagen in Rome, inclusief een bezoek aan het klassieke gedeelte. Zo bezoek je tijdens deze vakantie onder andere het Colosseum en Vaticaanstad.

Bijzondere bezienswaardigheden in klassiek Rome

CooleseumNaast het Colosseum en Vaticaanstad zijn er nog een aantal andere bezienswaardigheden te vinden in klassiek Rome. Dit zijn onder andere het Pantheon en de Trevifontein. Het verhaal gaat rond dat je eerst een muntje in deze fontein moet gooien, wil je ook daadwerkelijk nog eens terugkeren naar Rome. Verder behoren ook de Engelenburcht en de Spaanse Trappen behoren tot het klassieke Rome.

Na een intensieve dag in Rome te hebben doorgebracht, kun je prima tot rust komen in Villa Borghese park. Dit park wordt ook wel het groene hart van Rome genoemd. Je kunt er picknicken, wandelen, fietsen en pootjebaden. Voldoende ontspanning na een cultureel dagje Rome!

Boek voordelig een reis naar Rome

Het klassieke Rome ontdekken, is een ervaring om niet meer te vergeten. Ga daarom mee met een verzorgde reis van bijvoorbeeld Stip Reizen, of boek zelf je vliegtickets via andere vakantiesites en vliegticketvergelijkers. Je zult je geen moment vervelen in deze Eeuwige Stad, maar er met veel plezier je vakantie doorbrengen.

Reageer op dit artikel